FORUM
Zgodovina:

Katoliški odgovori

Katoliški odgovori
Javni dostop do pisanja je onemogočen. Prosimo vpišite se ali pa registrirajte
Zadnji odgovor
RockinGirl

RockinGirl
1 odgovor
---
Lokacija:
--
03.05.2015 16:07

Nevem kaj nej nardim :(

Zdravo!
Sploh ne vem kako naj začnem. Sploh še nikoli nisem govorila o tem. Ampak jaz enostavno ne morem več živeti tko in sploh z nobenim ne morem govoriti o tem. Jz sploh nevem, če mi vi lahko pomagate, ampak res nevem komu lahko pišem.
Pač nikol še nisem mela fanta in tud sploh mi nikol ni bil noben na tak način všeč. Sej sm se družla s fanti, sam nikol nisem do nobenga čutla nič tazga kar so govorile moje frendice, sploh nisem bla nč živčna zraven njih, fanti me sploh niso nikol vzburjal.
Ampak sej to je lih to kar mene tok mori. Pač jz sm zdej to opazla v bistvu tud za nazaj, da sm že v osnovni šoli ful kr opazla svoje sošolke v garderobi, ko smo se preoblačle pa da sm bla dostkrat živčna takrat sam takrat itak si ves čudn in se počutš čudn. in pol k začneš tko mal fantazirat o sexu in so se men prikazval ženski deli telesa. in sem se počutla mal čudn, sam nisem itak se takrat še pogovarjala o tem s sošolkami da bi vedla a je to normaln k smo ble premejhne. Sam potem v srednji šoli sem se začela počutit kokr da nism taka kokr so ostale punce, pač neki kr ni šlo sploh se nism znala vklopit normalno. včasih me je kr vrgl ven iz tira ko sm kero sošolko objela al pa vidla sam v spodnjem perilu. jz sm se ful nehala družit tok z vsemi, ker sem se počutla, kokr da sploh ne spadam nikamor in nisem vedla kaj je narobe z mano, da mi kr noben tip ni nikol všeč. pač zdej boste rekli, da sem lezbijka samo jz res nism lezbijka, mene nikol niso tko vzgajal eni mogoče tko živijo sam jz tega res nočem. jz si tok želim met tipa in živet normalno življenje kokr vsi ostali že od skos ampak se to kr dogaja v men. sploh ne vem kaj nej nardim. sploh ne vem od kje to pride k to nism jz. k da sploh nebi bla jz.pač ne vem k komu nej grem, jz se počutim ful samo. pa v cerku nikol nismo lih redno hodil, razen včasih z mojo babi, sam nje zdej ni več in zdej sploh ne vem, zadne čase se mi zdi da bi mi tm loh pomagal, sam nism si upala kr it h kr enmu župniku ful me je sram pa ne vem k kermu. jz nočem bit taka. pač prosim pomagite mi. jz res ne vem kaj nej nardim. na internetu sm neki brala, da se da to popravt ampak jz ne vem kam nej grem. pač jz tega nočem in tud ne morem več, jz bi res nardila vse da bi se loh normalno počutla. pač vse, jz ne morm več mene je tok sram. prosm pomagite mi.


Rocking Girl




 
jaro

jaro
1 odgovor
---
Lokacija:
--
17.01.2018 11:18
Re: Nevem kaj nej nardim :(
Ooo, jaz nesrečnež ...

Šele po dveh letih in pol sem opazil ta tvoj zapis, draga Rocking Girl. Upam, srčno upam, da si te svoje stiske uspela deliti še s kom in da te moj molk ni preveč prizadel ... Srčno rad bi ti povedal, da si vredna ljubezni in veselja! In rad bi ti to tudi dokazal ... Prosim Gospoda, naj te varuje in vodi! Če boš morda še kdaj pogledala na to stran, upam, da boš našla ta zapis ... Z veseljem bi se srečal s tabo! Dobiš me lahko na 031/735-644 (br. Jaro).

Popravil jaro - 17.01.2018 11:19




 

Dodatne informacije