DVIGNIMO K JEZUSU POGLED

TOREK, 22. 11. 11

Vsak dan je nekaj povsem enkratnega…

Današnji je bil zaznamovan s srečanji, z iskanji, pa tudi z bolečino, smehom, mirom.
spet sem bil lahko eno uro v tišini pred Jezusom in po končanem češčenju je k meni pristopila gospa, ki jo zelo cenim, in mi skoraj šepetaje rekla: “Tu se dogajajo velike reči.” “Ja, verujem, da se,” je bil moj odgovor.

Z brati smo danes iskali nove poti oznanjevanja evangelija. Živahen pogovor, veliko dilem in idej – Sveti Duh, pokaži nam pot. Daj nam jasen pogled vere, da ne bi preveč računali nase, da bi popolnoma zaupali tebi.

Pred kosilom izvem, da je bil znanec obsojen na zaporno kazen. Ni mi vseeno, ker ga spoštujem, ker mu želim dobro. Spet je samo pogled vere tisti, ki mi lahko prinese mir in osmisli dogajanje.

Popoldne pa blagoooslooov v osebi M., drage prijateljice in sestre v Kristusu. Kako dober okus ima čas, ki ga lahko preživiva v branju Besede in skupnem iskanju Poti. Bodi blagoslovljena, bodi stokrat blagoslovljena! On vzame samo zato, da bi dal, v izobilju, zvrhano mero!

Zvečer pa še en dar – Gregor Čušin na Nikodemovem večeru. Kritičen, zabaven, resničen, iskren, iskriv. Gospod, varuj ga! In blagoslovi slovenske umetnike – daj se jim najti!

Pa tudi name ne pozabi, Gospodar! Ker si ti, sem jaz – to vem!
Lahko noč!

br. Jaro

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja